Firma servicii web design Bucuresti

[custom_font font_family=”Oswald” font_size=”14″ line_height=”22″ font_style=”normal” text_align=”left” font_weight=”300″ padding=”0 0 0 7px;” text_decoration=”none” margin=”0px”]

Web design Bucuresti

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Imaginea unui site este viata pentru business[/highlight]

Atunci cand inviti un musafir in casa, aceasta trebuie sa arate impecabil pentru a face o impresie buna. Chiar daca nu vorbim de ceva “palpabil”, site-ul web defineste un brand si este o carte de vizita deschisa, o imagine de ansamblu si in acelasi timp de detaliu care va forma o opinie si va duce la luarea sau anularea unor decizii din partea cumparatorului. Cand discutam de web design, discutam de un element vital pentru “casa” virtuala a business-ului tau. Sansele de reusita in actualele tendinte ale pietei se indreapta cu pasi repezi spre zero daca partea de design este de domeniul anilor ’90, lipsita de creativitate sau pur si simplu nu exista.

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Imbinarea design-ului cu marketingul[/highlight]

Poate ceea ce ne reprezinta si ne face unici pe piata de solutii web design este imbinarea perfecta a marketing-ului, imaginii si identitatii vizuale. Conlucram pentru a oferi solutii premium si pentru a propulsa orice business spre cele mai inalte nivele de excelenta. Prin pasiune si iubirea pentru grafica reusim sa scoatem tot ceea ce e mai bun din orice idee banala sau geniala si transpunem prin linii si culori secvente unice care sa atraga si sa mentina cumparatorul.

La Kabuto, stim ca atunci cand iti proiectam site-ul, avem doar 5 secunde pentru a “prinde” vizitatorul si a-l determina sa ia o decizie. Tot procesul de marketing si web design este o inlantuire permanenta care necesita un plan bine pus la punct. De aceea suntem noi aici: pentru a ne asigura ca vizitatorii nu doar ca stau mai mult, dar primesc ceea ce cauta pe un site profesionist si devin cumparatori.

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Modul de abordare a proiectelor[/highlight]

Daca alte agentii de web design pornesc printr-o discutie despre elementele clasice de interfata si design, noi incepem cercetarea mult mai spre “radacina”. Discutam despre originea ideii brandului, dezvoltare si concurenta. Discutam despre clienti, produse si piata tinta. Piata in care activeaza un business spune mai multe decat absolut orice. Punem in balanta toate aceste elemente pentru a crea un design inteligent presarat cu elemente de marketing: de la pozitionari tintite in pagina pana la o aranjare in pagina care asigura navigabilitate usoara si accentuare pentru anumite informatii.

Vizam crearea unor site-uri care sa ofere incredere si sa transmita mai mult decat eficient mesajul tau: informatie sau indemn la cumparare. [/custom_font]

kabuto