Social media marketing


[custom_font font_family=’Oswald’ font_size=’14’ line_height=’22’ font_style=’none’ text_align=’left’ font_weight=’300′ padding=’0 0 0 7px;’ margin=’margin: 0 0 25px;’]

Suntem o generatie noua de agentie, insa conversatiile dintre oameni nu sunt nimic nou. Nici ideea ca marketingul si interactiunea cu clientul vinde.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Cine suntem?[/highlight]

Noi suntem Kabuto. Ajutam brand-urile sa asculte, sa inteleaga si sa patrunda in acest domeniu vast numit Social Media. Asiguram cercetare si sfaturi profesioniste pentru companii provocate de business-urile aflate intr-o continua schimbare in tendintele pietei acutale.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]De ce Social Media?[/highlight]

Vesnica intrebare legata de imaginea vizuala din online prinde un nou contur in era consumerismului. Un simplu site de prezentare sau un magazin online nu mai sunt suficiente pentru ca mesajul esential al companiei sau brand-ului personal sa ajunga pe ecranul care trebuie.
Asa cum vechii negustori din lumea antica interactionau permanent cu clientii din bazare si cel care stia sa isi vanda cel mai bine marfa avea de castigat peste toti ceilalti, exact asa sunt vremurile noastre.
Primul pas in cresterea conversiei este interactiunea eficienta si constanta cu clientii potriviti. Informatia e vitala in online, iar noi stim cum sa o transmitem in moduri variate si viabile, asigurandu-ne ca vom transmite mesajul tau la mii de potentiali clienti. Avem solutia pentru orice tip de companie, inclusiv pentru cele care sunt la inceput, cat si pentru cele in plina dezvoltare.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Ce facem?[/highlight]

Folosim strategie, creativitate si analiza pentru a angrena audienta si pentru a ne asigura ca brandul tau este parte din conversatie. Ideile, cuvintele si dialogul reprezinta o metoda excelenta de promovare in online.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Cum facem?[/highlight]

Folosind strategii care fuzioneaza continutul cu tehnologia, noi ajutam brand-urile sa realizeze conexiuni mai ample si mai puternice cu potentialii clienti. Cultivam si masuram conversatia prin dezvoltarea continua a unor mecanisme noi si prin participarea activa in online.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Contacteaza-ne[/highlight]

Social media este despre conversie, deci hai sa discutam. Daca esti in cautarea unei agentii de social media, ai ajuns unde trebuie. Daca doar vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, scrie-ne.

[/custom_font]


[image_with_text image=’http://kabuto.ro/content/uploads/2014/03/kabuto.jpg’ icon_size=’undefined’ icon_background_color=” icon=” link=” target=” title=” title_color=”][/image_with_text]

[blockquote width=’95’ text=’Serviciile de Social Media Marketing sunt oferite prin abonamente lunare       Liste de preturi‘ border_color=’#00a89d’]