Servicii de creare site – magazin online


[custom_font font_family=’Oswald’ font_size=’14’ line_height=’22’ font_style=’none’ text_align=’left’ font_weight=’300′ padding=’0 0 0 7px;’ margin=’margin: 0 0 25px;’]

La Kabuto.ro, conceptul de creare site serveste unui scop unic: transmiterea cu maiestrie a mesajului tau. Atunci cand trasam planul unui proiect nou, dedicam toate resursele disponibile si punem in ecuatie o pasiune enorma si o munca titanica pentru a asigura succesul. Desi procesul de vanzare sta in micile detalii, in combinatiile de linii, forme si culori, psihologia si aranjarea in pagina, noi avem toate ingredientele necesare atingerii scopului tau, succesul.

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Marketing si psihologia cumparatorului[/highlight]

In vanzari, totul se bazeaza pe rezultate. Cat muncesti si mai ales cum muncesti, asa primesti. Specialistii nostri pornesc de la premisa conform careia creierul uman este influentat de diversi factori in momentul in care ia o decizie legata de o anume achizitie. Discutam de aceste elemente vitale pentru procesul de creare site, radacina de la care pleaca impulsul de cumparare.

In momentul in care un site are un aspect profesionist, cu o asezare inteligenta in pagina si o navigabilitate bine calculata, increderea potentialului cumparator va creste automat, sporind rata de conversie a site-ului si adunand multe produse/comenzi/vizite in rapoartele lunare.

Aceste tehnici de psihologie comportamentala si marketing sunt lasate in seama echipei noastre care va transpune ideile tale intr-o afacere “palpabila”, cu rezultate pe masura. Tot proiectul este realizat dupa discutii de detaliu care vor asigura o finalitate ireprosabila, cu toate cele necesare pentru un succes masiv.

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]De ce sa alegi serviciile noastre ?[/highlight]

Discutam de o oportunitate ideala de a penetra piata. Discutam de anul 2015, un moment ideal de patrundere cu usurinta pe o piata in plina dezvoltare. Discutam pur si simplu de prezentarea informatiei in cazul unui site de prezentare. Discutam de branding si promovare in lumea secolului 21, momentul perfect de lansare pentru firme mici si mijlocii si dezvoltare a companiilor mari.

Indiferent de natura firmei sau tipul clientului, pentru noi scopul este acelasi: asigurarea unor servicii impecabile de creare site, obtinerea aprecierii si atingerea obiectivului final stabilit in prima faza – materializat fie printr-o pozitie de top in principalele motoare de cautare, fie prin vanzari crescute sau un web design de calitate premium).

Pe langa toate astea, noi ne vom ocupa si de tot ceea ce inseamna branding in era actuala a online-ului, SEO, promovare, social media, aplicatii de mobil sau realizare site.Kabuto.ro este o companie end-to-end, ceea ce inseamna ca echipa noastra ofera o atentie deosebita de la inceputul si pana la finalizarea colaborarii.

[/custom_font]


[image_with_text image=’http://kabuto.ro/content/uploads/2014/03/air32-copy.png’ icon_size=’undefined’ icon_background_color=” icon=” link=” target=” title=” title_color=”][/image_with_text]
kabuto


[blockquote width=’95’ text=’Serviciile de web design –  sunt oferite la urmatoarele preturi       Liste de preturi‘ border_color=’#00a89d’]