Servicii de creare magazin online

Creare magazin virtual profesional

 


[custom_font font_family=’Oswald’ font_size=’14’ line_height=’22’ font_style=’none’ text_align=’left’ font_weight=’300′ padding=’0 0 0 7px;’ margin=’margin: 0 0 25px;’]

Prezenta in online este mai vitala decat oricand in aceasta era tehnologizata, iar suportul oferit potentialilor clienti printr-un magazin online poate ridica cifra de afaceri a unei companii in mod substantial.

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Nu ai nevoie de experienta tehnica pentru a crea un site[/highlight]

Kabuto.ro ofera servicii premium de creare magazin online prin care firma ta va beneficia de expunere maxima printr-o solutie adaptata necesitatilor particulare. Nu ai nevoie de experienta si cunostinte tehnice sau de design pentru a intra in mediul online si pentru a domina topul cautarilor. Expertii nostri se vor ocupa de asta cu cea mai mare precizie.

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Planul si abordarea procesului[/highlight]

Procesul incepe printr-o discutie atenta in care schitam profilul firmei tale, cota de piata, potentialii cumparatori, tipul de produse, concurenta si primul desen grafic al variantei de design potrivite pentru tine. Avand cunostinte avansate de marketing si psihologie comportamentala, expertii nostri vor crea un design adaptat la profilul firmei si o interfata personalizata in raport cu dorintele si viziunea ta asupra proiectului. Mai mult decat atat, sistemul nostru beneficiaza de un panou de control din care totul poate fi modificat si personalizat cu usurinta si produsele vor putea fi adaugate fara cunostinte tehnice, toate acestea pentru ca integrarea platii sa se faca rapid si cu succes.

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Profesionalism si succes prin atentia la detalii[/highlight]

Kabuto.ro lucreaza cu oameni, pentru oameni. Asa cum spuneam mai sus, Internetul este o zona vitala pentru viitorul umanitatii, locul care zilnic ciupeste o frantura din offline si castiga teren. Oricat de mult ai dori sa faci succes in offline in acest moment, trebuie sa recunosti ca offline-ul si online-ul se intretaie mai mult decat oricand si se afla intr-o simbioza perfecta. Nu poti avea una fara cealalta. Indiferent daca ai deja produse si o afacere care ruleaza sau doar intentionzi sa deschizi o afacere in online, Kabuto.ro este solutia completa pentru ideile tale. Da, tu vii cu ideile si noi le ducem la rang de arta si producem rezultate. Apoi te ajutam cu marketingul si monetizarea.

Probabil te intrebi ce va contine pachetul:
[unordered_list style=’number’ animate=’yes’]
Design personalizat – Specialistii nostri in web design vor crea exact imaginea pe care o doresti pentru firma ta.

Prezentare produs – Adevarata valoare a produsului va atrage mai multi cumparatori atunci cand cautarea se face simplu si confortabil. Modul in care prezinti produsul conteaza mai mult decat orice.

Comenzi si stocuri – Prin zona de procesare tu vei putea vizualiza comenzile, in functie de stadiul in care se afla. Pana la confirmare poti edita orice fel de detalii, poti lasa notite si ai un ansamblu foarte bun al stocului.

Analiza si rapoarte – Cercetarea datelor despre utilizatori (feedback-ul propriu-zis) este esentiala. Vei afla in acest fel orele cele mai accesate, localitatile de unde vin utilizatorii, dar si mediul de promovare sau cuvantul cheie care a adus potentialul cumparator pe site. Tot traseul sau poate fi vizualizat in detaliu.

Cos de cumparaturi – Ne dorim sa facem totul sa para cat mai aproape de experienta cumparaturilor din realitate.

Marketing si optimizare – Pe langa coduri de reducere, produse asociate si multe altele, ai parte de marketing à la carte si optimizare pentru motoarele de cautare.

Administrare magazin – Pentru a conduce cu succes o afacere, ai nevoie de un loc de administrare si control deplin asupra site-ului. Inclusiv acesta este personalizabil.

Asistenta tehnica online – La orice ora din zi, membrii echipei Kabuto.ro vor fi disponibili pentru a te asista in cazul in care intampini vreo problema.

[/unordered_list]
[/custom_font]

kabuto

 

[image_with_text image=’http://kabuto.ro/content/uploads/2014/03/creare-magazin.jpg’ icon_size=’undefined’ icon_background_color=” icon=” link=” target=” title=” title_color=”][/image_with_text]


[blockquote width=’95’ text=’Serviciile  sunt oferite la urmatoarele preturi       Liste de preturi‘ border_color=’#00a89d’]