Campanii Google Adwords

[custom_font font_family=’Oswald’ font_size=’14’ line_height=’22’ font_style=’none’ text_align=’left’ font_weight=’300′ padding=’0 0 0 7px;’ margin=’margin: 0 0 25px;’]

[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Experti in Google AdWords[/highlight]

Suntem o agentie specializata in campanii AdWords care asigura solutii complete pentru necesitatile serviciilor pay per click ale clientilor. Gestionam conturile AdWords din etapa incipienta pana la conversie si absolut tot procesul dintre cele doua. Suntem experti in e-commerce si avem o experienta medie de 5 ani in gestionarea campaniilor Google Adwords, cu multe succese masive intre timp. Echipa noastra testeaza toate functionalitatile noi aparute in AdWords si lucreaza activ pentru a le integra in orice business nou cu care colaboram.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Strategie unica[/highlight]

AdWords este publicitate self-service; nu exista o metoda care se potriveste tuturor solutiilor si business-urilor. Clientii care vin la noi au nevoie de un proces si un mecanism prin care pot controla directia lor de afaceri, fara sa fie nevoie sa invete acest sistem extrem de complex. Noi ajutam clientii sa stabileasca strategia, apoi implementam detaliile si urmarim obiectivele.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Echipa cu experienta indelungata[/highlight]

Toti cei din agentia noastra sunt experti in campanii AdWords pentru ca mancam, traim si respiram AdWords in tandem cu toate serviciile pe care le punem la dispozitie. Investitiile noastre in tehnologie, cercetare si publicare sunt toate centrate pe dezvoltarea unei uimitoare expertize. Cautam intotdeauna sa ne dam silinta in ceea ce privesc detaliile acestui domeniu.
[highlight color=’#00a89d’ background_color=’#ffffff’]Conexiunile potrivite[/highlight]

Sa faci treaba cum se cuvinte inseamna sa cunosti oamenii potriviti. Noi suntem in domeniu de mult timp si avem cunostintele, expertiza, dar si echipa necesara pentru a urmari un scop bine definit in AdWords. Prin campaniile de continut pe care le creem vom asigura un flux constant de client catre brand-ul tau si vom concentra corect publicul targetat exact catre producere unor rezultate concrete.
Serviciile noastre AdWords reprezinta o solutie convenabila pentru orice tip de business, oferind raspunsuri precise la cele mai complexe provocari si rezultate garantate pe termen lung.

[/custom_font]


[image_with_text image=’http://kabuto.ro/content/uploads/2014/03/kabuto.jpg’ icon_size=’undefined’ icon_background_color=” icon=” link=” target=” title=” title_color=”][/image_with_text]

[blockquote width=’95’ text=’Serviciile ADWORDS sunt oferite prin abonamente lunare       Liste de preturi‘ border_color=’#00a89d’]